perjantai 15. lokakuuta 2010

Ticket to Heaven Baggie North 104cm -toppahaalari

Mittoja ja kuvia on otettuna vaikka mistä ulkovaatteista, mutta niiden tänne naputteleminen on suorastaan unohtunut. Joten jatketaanpas taas.

Ticket to Heaven Baggie North 104cm

Tässä on tämän kauden Ticketin toppahaalarista kyse. Haalari on Ellokselta, joka lähettää haalarit ilman lappuja, joten mallista ei voi olla satavarma. Veikkaan siis, että kyseessä on baggie north, mutta eiköhän ne mitat ole samat baggie suitissakin.

Ticket to Heaven baggie 104cm (2010):
Puntti/Leg: 45.5cm
Selkä/Back: 61cm
Hiha/Sleeve: 35cm
Leveys/Width: 45.5cm
Kainalo-kainalo/Armpit-armpit: 44cm

Vertailuksi meinasin laittaa 98cm vanhemman vuoden mallin, mutta mittoja ottaessa huomasin, että noissa irrotettavan fleecen versioissa on selvästi pienemmät mitat, joten ei voi vertailla toisiin malleihin. Siksi olisin halunnut tähän 98:n tai 104:n mitat toiselta vuodelta, koska sanotaan, että tämän vuoden haalarit ovat pienempiä kuin viimevuotiset. En siis saa tähän nyt vertailukohtaa.

Ticketin kangasta moni haukkuu kankeaksi. Onhan kangas selkeästi vahvempaa kuin MoloKidsin tai Reiman haalarissa, mutta haitanneeko tuo, se jää selvitettäväksi. Ja mikä kangas on sitten kestävintä, sekin jää nähtäväksi. Kokemuksia saa esittää :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti