lauantai 4. syyskuuta 2010

ReimaTec Crete -kevyttoppahaalari 98cm

Tässä keväällä 2010 mallistossa ollut kevyesti topattu Crete-mallinen haalari, joka tuli välikausimallistossa. Kiinteän kevyen toppauksen lisäksi Reiman tyyliin PlayLayers-nepparit fleecehaalarin kiinnittämistä varten. Vuoden 2010 välikausihaalareissa on erilaiset nepparit verrattuna aiempiin vuosiin, että jatkossa eivät mene välikerroksen vaatteet kiinni neppareihin vääriltä vuosilta. Toivottavasti nyt pysyy sitten samana jatkossa. Meillä on nimittäin itsellä ale-fleecet kokoon 98cm asti olemassa, joten ei ollut meidän kannalta kiva muutos. Meillä itsellä tosin on onneksi 98-koon välikausihaalari jo olemassa ja se on vanhaa mallistoa myöskin.

Tässäkin haalarissa parhaita puolia on kätketty haalarin sisälle. Vuori on kivan oranssi, mikä näkyy ainoastaan hupusta. Lahkeissa oli muuten myös sisäsaumat, joita en ole aikoihin bongannut tai en ole vain kiinnittänyt huomiota. Kevyttoppahaalari irtoaa välihintaan 99e. (Välikausihaalarit 89e, topat 99e tai erikoisemmat 109e). Tätä haalaria esittelyyn lainattiin vaatekaapin perältä.

Tämän vauvamallisen vyötärökumpparittoman haalarin mitat:
Puntti/Leg: 36.5cm
Selkä/Back: 58cm
Hiha/Sleeve: 32cm
Leveys/Width: 46.5cm
Kainalo-kainalo: 44cm

Vertailun vuoksi 98cm taaperomallinen (Toppa!)haalari:

Puntti/Leg: 40cm
Selkä/Back: 60cm
Hiha/Sleeve: 32cm
Leveys/Width: 40cm
Kainalo-kainalo: 46cm

ReimaTecin kevyttoppahaalariin sai myös sävysävyyn rukkaset ja toki ihanan koirapiponkin.

Haalarissa on puntinsivussa hauska koiruus.

2 kommenttia:

  1. Heippa, mistähän tälläsen haalarin vielä löytäs, ei kuvan haalari enää sulla sattuis olemaan ja mahdollisesti myytävänä...?

    -taru-

    VastaaPoista
  2. Tuossa onkin linkki, kenen haalari tuo on eli ei ole minulla tuota :).

    VastaaPoista