lauantai 4. syyskuuta 2010

MoloKids Polaris 92cm -toppahaalari

Oli tänään enää voimassa ale-kuponki Kuopuksen uuteen Tampereen liikkeeseen ja näin siinä sitten kävi. Eli ei, ei vieläkään normaalihintaista haalaria miellä. Meille on tosin tulossa 98cm Molo Polaris Ruotsista myös vihreänä, koska ero mitoissa kokoon 98 oli niin pieni. Se on normaalihintainen, mutta kuitenkin pari kymppiä halvempi kuin suomalaisissa nettikaupoissa. Saas nähdä kumpi meille jää vai jääkö molemmat. Vihreästä tykkään ehkä vähän enemmän, joten toivotaan nyt, ettei se oli kovin iso.

Tässä siis esittelyssä meidän ensimmäinen MoloKidsin tuote kautta aikojen :). Haalari on mallia Polaris ja on vuosimallia 2010-2011. On muuten todella ohut ja epäkankea verrattuna kaikkiin muihin meidän toppiin. Mietin tämän ja Ticketin ruskean taaperomallin väliltä ja taisi osua valinta oikein. Ticketit ovat niin paljon kankeampia. Sitten vain odotetaan, että miten kestää ja kuinka lämmin poika löytyy pakkasilla haalarin sisältä. Tässä minua viehättää ehdottomasti eniten haalarin kapeus yhdistettynä siihen, että ei silti ole vyötärökumpparia. Vetoketju saisi olla pitempi. Vauvamalli olisi pitänyt kyllä hommata toiseksi rinnalle vertailun vuoksi, mutta siitä sitten taas puuttuu ne jalkalenksut. Huppu tässä on (yhä) velcro-tarroilla kiinni, ei neppareilla. Ei ole kokemusta, joten en tiedä, olisiko nepparit kivemmat. Sekin jää nähtäväksi. Heijastimistakin tykkään oikein paljon. Eniten vihaan sellaisia heijastimia, jotka ovat puntissa vaakasuoraan. Jonkun vuoden Reiman haalareissa tuo vaakasuora heijastin oli jotain 3cm leveä ja niitä oli vielä kaksi sellaista isoa päällekäin. Iso YÖK! Superesimerkki siitä, millä minä ainakin kierrän todella kaukaa. Se sentin levyinenkin on inhokkilistalla, jos se on vaakasuoraan puntissa niin se että 3cm kahdesti kaikissa raajoissa. Batang!

MoloKidsin Polariksen mitat koossa 92cm:
Puntti/Leg: 35cm
Selkä/Back: 57.5cm
Hiha/Sleeve: 26.5cm
Leveys/Width: 37cm

Vertailun vuoksi ReimaTec taaperomallinen toppahaalari (Lynn 2009) koossa 86cm:
Puntti/Leg: 33.5cm
Selkä/Back: 57cm
Hiha/Sleeve: 29cm
Leveys/Width: 38cm

Vertailun vuoksi ReimaTec vauvamallinen toppahaalari (Edward 2009) koossa 92cm:
Puntti/Leg: 36.5cm
Selkä/Back: 55cm
Hiha/Sleeve: 30cm
Leveys/Width: 45.5cm

Kun katsoo esimerkiksi leveysmittaa, niin tuo mittahan on kaksinkerroin olevasta haalarista eli kangasta on extraa tuplaverran tuo ero! Eli 8.5cm*2 = 17cm enemmän kangasta leveydessä! Toiset tykkää vauvoilla pyöreydestä, minä en :). Koska Polaris on noin kapea, voi olla, että se 98cm haalarikin on ihan käyttökelpoinen jo tänä vuonna ja menee sitten vielä vuoden päästäkin alkutalven.

Hintaa Polariksella on Ruotsissa 129e (+4e postikulut) ja Suomessa vaihtelevasti 139e, 145e tai 149e.

Heijastimet on huippuluokkaa. Näin ne heijastelee ilman kohtisuoraa salamaakin.

Näin ne heijastimet heijastelee täysin luonnonvalossa.

Ei aina jaksa poseerata.

Ja tärähtäneisyydestä voi päätellä, että ilman salamaa tämäkin. Heijastimet ovat huiput! Poika on 86.3cm ja 11.7kg.

Yhtiömme pahoittelee kuvien huonoa laatua. Salamasta loppuivat akut juuri sopivasti, kun olin lopulta saanut suostuteltua mallin päälle haalarin.

P.S. Tinttu.comin Facebook-ryhmästä saa vielä vissiin tänään ja huomenna ilman postereita ja yllärihatun kaupan päälle. Meille on vielä kaksi settiä tulossa. Tässä näkyvä lohharihattu maksoi 15e ja leijonainen-hattu tuli kaupan päälle. Ei postareita. Fb-ryhmässä on ne koodit yhden statuksen ensimmäisessä kommentissa.

5 kommenttia:

  1. meillä on ollut yksi haalari, missä oli tarralla huppu kiinni enkä tykännyt. mutta se varmaan riippuu että kuinka laadukasta materiaalia, lopputalvesta tuntui että aina jäi huppu käteen kun auttoi ylös vai kantoi sisälle

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä ainakin näin alkuun niin vahvasti kiinni, että en uskalla edes irrottaa, ettei lähde tarrat mukaan :D

    VastaaPoista
  3. Joka ikinen ale-kausi sama ongelma. Mikä koko ensi vuoteen. Tilasin polariksen koossa 98cm, kun tuntui ettei 92cm kauheasti isone 86 haalarista ja vois periaatteessa ottaa 92 käyttöön jo nyt vaikka 86 ihan ok... Saa nähdä onko huti. Ärsyttävää, pitäs ostaa normihinnalla :D
    Olisko tuo 92cm mahtunut teillä mihin pituuteen asti? Mulla on pojan pituus veikkaus ensi jouluna 88cm. Ja 3v max 92cm.

    VastaaPoista
  4. Kyllä toi ois menny viä päälle 92cm pitkälle mut huonon kauluksen takia myin pois vain pari kertaa käytettynä :/. Huono, kun ei pienellä saa kaulusta ylös asti :/.

    VastaaPoista
  5. No voi harmi, ostin sit liian ison ku 98cm :/ Mut lahkeet ei kyllä riitä nytkään 86cm, et saa nähdä.

    titti

    VastaaPoista