perjantai 3. syyskuuta 2010

ReimaTec Lynn 86cm -toppahaalari

Mittausvuorossa ReimaTec-toppahaalari vuodelta 2009-2010. Malli on Lynn ja tässä mallissa on vyötärökiristys. Vyötäröllä on kumppari ja naru lisäkiristystä varten. Meillä ainakin käyttöä tuolle narullekin. Vetoketju menee vain haaroihin asti, joten ei mitään kivoimpia puettavia. Yksikin pitempi vetoketju helpottaisi hommaa. Meillä mies ainakin suosii pukiessaan vauvamalleja, joissa on pitkä vetoketju. Tässä on ainakin meidän 1.5-vuotiaalle paremmat mittasuhteet kuin vastaavan kokoisessa vauvamallissa - ennenkaikkea kapeampi. Laitan nyt ja jatkossa vertailuksi muiden haalareiden mittojakin, koska ne kertoo paremmin kuin pinouskuvat, joista pienet erot eivät käy ilmi. Ja otetaanpa muuten hinnatkin ylös, niin voi sitten parin vuoden päästä vertailla, kuinka hinnatkin ovat todennäköisesti nousseet. Tällä siis printattuna hintana 139e. (Tavallisen vauvamallin hinta 99e, erityiskuvioidun vauvamallin hinta 109e, erityiskuvioidun taaperomallin hinta 149e, vahvemmasta materiaalista taaperomalli 159e).

Puntti/Leg: 33.5cm
Selkä/Back: 57cm
Hiha/Sleeve: 29cm
Leveys/Width: 38cm

Vertailun vuoksi 86cm vauvamallisen ReimaTecin (Boby 2009) mitat:
Puntti/Leg: 32.5cm
Selkä/Back: 55.5cm
Hiha/Sleeve: 27.5cm
Leveys/Width: 44cm

Mitoista voi huomata, että vauvamallissa on tasaisesti muutama sentti kaikista mitoista pois ja sitten leveyttä on huomattavasti enemmän. Vauvamalli siis vauvapyöreyttä kaipaaville :).





TULOSSA SOVITUSKUVA, LAHJEKUVA, SISÄKUVA, VERTAILUKUVAMOLONKANSSA

1 kommentti:

  1. Totta kun sanoit että vauvamallissa on pituutta pari senttiä vähemmän kuin tavallisessa. Tästä syystä olenkin joutunut meidän kestovaippailijalle ostamaan jo normaalimalliset haalarit, vauvamallissa jää selän pituus jo lyhyeksi mutta sitten lahkeet laahaa perässä.

    VastaaPoista